Wie zijn wij?

KAS wordt aangestuurd door een zakelijk leider en artistiek leider. Wij maken gebruik van een groot bestand aan entertainers en acteurs/actrices die graag voor u klaar staan. Hierdoor kunnen wij de meest geschikte entertainers voor uw opdracht selecteren en inzetten om uw event te laten slagen. Viert u ook feest met KAS? Onze KASSERS staan voor u klaar!

Diemer van Wijk

CREATIEVE LEIDING

Na het afronden van de PABO (studie leerkracht basisonderwijs) studeerde Diemer ook af als theatermaker/regisseur aan de Toneelacademie in Maastricht. Als freelance acteur was hij onder andere werkzaam bij De Efteling, RTL Telekids en Center Parcs. Het succes van zijn typetje Kas Grapjas, waarmee hij als animator heel wat kinderen vermaakte, gaf de aanleiding om zijn passie uit te breiden tot KAS Entertainment waarin hij de creatieve leiding heeft.

Ton Buuron

ZAKELIJKE LEIDING

Zakelijk leider en organisatorisch talent Ton Buuron past de ruime werkervaring die hij opdeed in diverse logistieke en administratieve functies toe op de cijfermatige en organisatorische kant van KAS. Naast zijn organisatorische kwaliteiten heeft Ton jarenlang radiopresentaties op zich genomen en was hij betrokken bij het ontwikkelen van radioformats. Ton is vanaf de oprichting van KAS Entertainment verantwoordelijk voor de zakelijke leiding en coördinatie van opdrachten. Hij zorgt voor een optimale relatie met de opdrachtgevers waardoor er een persoonlijke binding ontstaat tussen u als opdrachtgever en KAS Entertainment.