Waar staat KAS voor?

KWALITEIT

Wie een feestelijk evenement organiseert KAS Entertainment wil dat elke bezoeker, klein en groot, er met een goed gevoel aan terugdenkt.
De truc? Voeg er unieke, op maat gemaakte elementen aan toe. KAS Entertainment maakt dat graag voor u waar.

ACTS

Een unieke twist geeft uw feest of evenement net dat beetje extra. KAS biedt u de keuze uit een groot aantal entertainmentacts en shows die we afstemmen op uw wensen. Met een subtiele of spectaculaire act nemen we elke bezoeker mee in de juiste sfeer.

SHOW

Voor elke gelegenheid kunnen wij zowel een bescheiden als een uitgebreide show in elkaar zetten. Met al onze mogelijkheden op gebied van decors, zang, dans, licht en geluid zorgen we gegarandeerd voor blije gezichtjes. In onze kindershows zoeken we interactie met het jonge publiek en spelen we graag in op een samen met u afgesproken thema. Dat kan een educatief of seizoensgebonden thema zijn, maar ook iets heel anders.

KAS

In de afgelopen jaren heeft KAS veel nieuwe acts ontwikkeld en zijn we elke dag bezig om nieuw en verfrissend te werken. KAS heeft de afgelopen jaren met vele bedrijven, instellingen samen gewerkt. Hiernaast heeft KAS in de loop der jaren verschillende bedrijfsmascottes ontwikkeld. Het speerpunt is ‘entertainment op maat’. Dit is onze grootste kwaliteit. Entertainment gericht op uw feest of opening. Wij proberen de inhoud in goed overleg samen te stellen om tot een prachtig eindresultaat te komen.